Brucošijada 2019.

Brucošijada 2019.

Na temelju broja odaziva i zainteresiranosti studenata, ovogodišnja Brucošijada bila je hit! Sama činjenica da je svih 700 narukvica bilo rasprodano u 2 sata govori o uspjehu programa. Da budemo iskreni, mjesecima prije smo započeli s razgovorima o načinu izvedbe Brucošijade. I nakon brojnih sastanaka, organizacijskih zavrzlama i drugih birokratskih stvari, dokazali ste nam svi da se naš trud doista isplatio. No nemojmo sami sebe hvaliti. Glavna zahvala ide Rockatansky bandu koji je zabavljao publiku raznoraznom pop glazbom, zajedno uz Torpedo band koji je animirao publiku i nikog nije ostavio ravnodušnim. Zatim je naš DJ Tom daljnje očuvao već uzavrelu atmosferu na dvorištu naše vrlo poznate Citadele.

I taman kad smo uzeli milenijsku fotografiju i kad je luda klima partija malo-pomalo se spustila, uputili smo se prema Hype noćnom klubu, kojemu isto zahvaljujemo na suradnji i daljnjem nastavku programa. Uz ispunjeni četvrtak, dočekao nas je after-afterparty petak, gdje smo uspjeli sklopiti suradnju s Kult i Dišpet barovima, koji su nudili akcijske cijene pića uz predočenje prijašnje pokupljenih narukvica. I tako uz legendarni četvrtak i petak, završili smo naš dugomjesečni program. Osobno smo prezadovoljni odazivom i krajnjim rezultatom, prvenstveno što se vama studentima isto sve to svidjelo. Put je bio dug, brojne brige i upiti u zraku, no sada zaista vidimo da se studentima Zadra više nego dopala ovogodišnja Brucošijada (te da imaju dobar ukus za glazbu).

No to ne znači da će nam Brucošijada biti jedini veliki događaj svake godine. U planu su nam brojne ideje, programi i projekti koje jedva čekamo pokrenuti i ostvariti. Zato nas na društvenim medijima zapratite, a ako imate bilo kakve ideje tu smo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)