Brucošijada 2019. je pred nama!!

Brucošijada 2019. je pred nama!!

brucosijada 2019

Kao i svake godine, Studentski zbor organizira Brucošijadu, u kojoj studenti Sveučilišta u Zadru imaju priliku iskusiti glazbu poznatih zadarskih bendova.

Pozornicu ovogodišnje Brucošijade zauzimaju prvenstveno Rockatansky bend, zatim Torpedo bend. Obje grupe će zasvirati poznate domaće i strane hitove, dok će naš DJ, Davor Valčić, pobrinuti se da cijela atmosfera studentima bude prikladna za ples i zabavu.

Kako biste dobili ulaznice, trebate narukvice. Zato tijekom samog programa svratite do ulaza Citadele, pokažite svoju iksicu ili bilo koji drugi dokaz da ste student, i narukvica je vaša! Uz to vas čeka piće dobrodošlice od Jägermeistera, našeg sponzora.

Nakon toga slijedi afterparty u noćnom klubu Hype, gdje će parti nastaviti. Ali to nije sve, zabava tek počinje! Narukvice koje ste dobili sačuvajte kako bi mogli postići popuste na after-afterpartyju u Kult i Dišpet baru u petak (25.10.).

Uz sve popuste i ponude, što čekate? Pridružite nam se u četvrtak (24.10.) u 9 sati navečer i pridružite se najvećem organiziranom studentskom partiju!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)