Prijaviti projekt?

Studentski projekti su najbolji način za aktivno sudjelovanje tijekom studija. Projekt može obuhvaćati različite stvari, bilo da se radi o raznoraznim publikacijama ili radionicama namijenjenih studentima Sveučilišta u Zadru. Međutim, kako bi se došlo do uspješne realizacije studentskog projekta, potrebno ga je najprije prijaviti, što u konačnici podrazumijeva ispunjavanje i slanje određenih obrazaca (koje možete naći pod rubrikom Obrasci i propisi).

Kako pitanja često graviraju prema postupku prijavljivanja studentskih projekata, sastavljen je dokument s najčešćim pitanjima vezanih za studentske projekte. U njemu su pokrivene neke nejasnoće i nedoumice koje znaju izazivati probleme, stoga ga konzultirajte. U slučaju da imate pitanja koja nisu pokrivena u navedenom dokumentu, slobodno nam se obratite!

Također iskoristite priliku da pročitate Pravilnik o financiranju studentskih projekata, u kojemu možete vidjeti na koji konkretan način se postupci prijave i evaluacije studentskih projekata provode. Klikom na slike otvorit će se dokumenti 🙂

Projekti FAQ

Pravilnik o financiranju studentskih projekata

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)