Proljetni ciklus radionica u organizaciji Studentskog savjetovališta

Proljetni ciklus radionica u organizaciji Studentskog savjetovališta

Dragi predstavnici studenata,

Za par dana krećemo s Proljetnim ciklusom radionica za studente. Pripremili smo više od 20 različitih radionica za koje ste rekli da vas zanimaju i za koje smo smatrali da bi vam bile korisne.
Između ostalog, tu je set radionica namijenjenih poboljšanju učenja, set radionica vezanih za komunikaciju u parterskim vezama, radionice vezane za prehranu, tjelovježbu, spolno prenosive bolesti,
obiteljske odnose, ljutnju, tugu, paniku, strah od javnog izlaganja, stres, prevenciju nasilja u ljubavnim vezama, radionice usmjerene upravljanju karijerom i druge.

Radionice smo rasporedili od ožujka do svibnja, nastojeći na taj način izbjeći vrijeme ispitnih rokova.
Dio će se u provodit u “Lerotiću”, a dio u Studentskom savjetovalištu (Relja, Trg kneza Višeslava 9).
Detaljnije o pojedinim radionicama možete saznati na web-stranicama Savjetovališta gdje se ujedno možete i prijaviti za sudjelovanje. Evo LINK na sažetke i prijave radionica. Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne!
Također, za vrijeme trajanja proljetnog ciklusa radionica s oglasnih ploča Savjetovališta (dvije na ulazu u Stari kampus i jedna na ulazu u Novi kampus) povući ćemo naše uobičajene letke na koje ste navikli i
postaviti isključivo letke za pojedine radionice, kako bi informacija o njima došla do što većeg broja studenata.

Molimo da obavijest o radionicama proslijedite studentima na svojim odjelima.
Možete šerati ovaj mejl, pisati na vašim FB grupama i koristiti sve druge odgovarajuće usmene, pismene i virtualne komunikacijske kanale.

U prilogu je plakat Proljetnog ciklusa radionica.

PS. Zbog dislociranosti studenata Odjela za nastavničke studije u Gospiću, dio radionica bit će ponuđen i u Gospiću. Informacije o točnom vremenu i lokaciji održavanja u Gospiću dostavit ćemo naknadno.
Naravno, zainteresirani studenti iz Gospića koji su u mogućnosti doći u Zadar – dobrodošli su.

Vidimo se na radionicama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)