Natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/cu

Natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/cu

Natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu koji treću godinu zaredom organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova Europske pučke stranke (EPP) Marijana Petir otvoren je do 31. ožujka. Na natječaj se mogu prijaviti mladi poljoprivrednici/ce koji su nositelji OPG-a i imaju do 40 godina života sa svojim projektima/operativnim konceptima, a koji su tijekom 2017. godine ili završeni ili u provedbi.

Cilj je natječaja i europske nagrade za mlade poljoprivrednike promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralni prostor opstao.

Stručno povjerenstvo odabrat će pobjednika, ali i deset najboljih projekata, a sve njih će zastupnica Petir ugostiti u Bruxellesu gdje će se imati priliku upoznati s radom europskih institucija i susresti mlade poljoprivrednike iz cijele Europe. Medijski pokrovitelj izbora je Jutarnji list, a glavni sponzor Erste banka koja će pobjednika/cu nagraditi novčanom nagradom u iznosu od 15 tisuća kuna.

Prijavnice za natječaj mladi poljoprivrednici/ce mogu preuzeti ovdje (poveznica) te je prijavnicu potrebno popunjenu poslati na adresu elektroničke pošte: hrvatska@petir.eu

Ovdje preuzmi tekst natječaja.

Tags: , , , ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)