Natječaj o subvencioniranom stanovanju 2021./2022.

Natječaj o subvencioniranom stanovanju 2021./2022.

logo studentski zbor

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

 

raspisuje se Natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru i Srednjoškolskom đačkom domu Zadar te za subvencioniranje smještaja kod privatnih stanodavaca u Zadru i Gospiću za akademsku godinu 2021./2022.

Svakako pročitajte više o njemu preko ove poveznice, u kojoj ćete pronaći svu dokumentaciju, kao i poveznicu za online prijavu (poznatiju kao “Obrazac A”). Posebno obratite pažnju na obveznu dokumentaciju za prijavu. Obvezna dokumentacija osigurava vam rangiranje na listi; međutim, stjecanje jedno od prava u natječaju (Studentski dom, Učenički dom ili subvenciju privatnog smještaja) nije vam garantirano, već uvelike ovisi o dodatnoj dokumentaciji koju predajete uz obveznu.

Zato bacite pogled na sve stranice natječaja kako biste vidjeli kako ostvariti ili izravno pravo ili dodatne bodove.

 

Neki od uvjeta za stjecanje izravnog prava:

  • na temelju izvrsnosti
  • na temelju ostalih kriterija (samo neki od njih su vezani za djecu hrvatskih branitelja, djecu stradalih i smrtno stradalih osoba prema Zakonu o protuminskom djelovanju, djecu umrlih, nestalih ili nepoznatih roditelja, djecu razvedenih roditelja, studente smještene u domovina socijalne skrbi ili u udomiteljskim obiteljima te studente s invaliditetom)

Neki od uvjeta za stjecanje dodatnih bodova:

  • na temelju uspjeha tijekom studiranja
  • na temelju nagrada i uspjeha tijekom srednjoškolskog obrazovanja
  • na temelju deficitarnosti studijskog/ih programa
  • na temelju socio-ekonomskog statusa

 

Potvrde o studiranju (zajedno s prijepisom ocjena) sada je moguće preuzeti putem zahtjeva na Studomatu, koje se automatski šalju na adresu vaše @student.unizd.hr elektroničke pošte. Rok za prijavu na natječaj je 28. srpnja, a sve prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se isključivo redovnom poštom na adresu navedenu na kraju samog natječaja.

Svakako obratite pozornost na cjeloviti tekst natječaja kako biste postigli što više bodova ili stekli izravno pravo. Želimo vam puno sreće i uspjeha s prijavama!

Tags: , ,