eSkills poziva studente: Prijavite se na natjecanje “Master Guru IT Challenge”

eSkills poziva studente: Prijavite se na natjecanje “Master Guru IT Challenge”

M.G.I.C-LOGO-2-H

Inicijativa „eSkills for Jobs“ i njezini partneri, Visoko učilište Algebra kao nacionalni koordinator inicijative te Hrvatska udruga poslodavaca, obavještavaju sve studente da je rok za prijavu na natječaj „Master Guru IT Challenge“ produljen do 15. studenog i pozivaju sve zainteresirane da se prijave.

Prijaviti se mogu ispunjavanjem prijavnice na web stranici inicijative eSkills for Jobs Hrvatska – http://eskills.hr/master-guru-it-challenge-2015/

Cilj je ovog kreativnog natječaja privući, s jedne strane zainteresirane studente (okupljene u multidisciplinarne timove), a s druge strane ICT tvrtke i poslodavce, koji će biti ocjenjivački žiri te ujedno kreatori zadataka i poslovnih izazova.

Kroz dva natjecateljska kruga, timovi će morati riješiti zanimljive zadatke i izazove s kojima se članovi žirija i njihove tvrtke susreću u svakodnevnom poslovanju. U posljednjem će krugu timovi morati svoje rješenje prezentirati na javnom događaju pred žirijem koji čine Davor Majetić (HUP), Adrian Ježina (VIPnet), Ante Mandić  (IN2) i Hrvoje Balen (Algebra), a koji će tim biti najbolji odlučiti će ne samo rješenje, već i prezentacija.

Pobjednički tim natječaja bit će nagrađen studijskim putovanjem u Beč, na jednu od najatraktivnijih tehnoloških konferencija u svijetu – “Pioneers Festival”, dok su za drugoplasirani i trećeplasirani tim osigurane utješne nagrade.

Više informacija. 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)