Aktivne udruge

ESN Zadar

ESN Zadar is a part of the Erasmus Student Network (ESN), a non-profit international student organisation. Its mission is to represent international students, thus it provides opportunities for cultural understanding and self-development under the principle of Students Helping Students.

Contact:  info@esnzadar.hr

SMNL

Sveučilišna malonogometna liga

Udruga SMNL bavi se organiziranjem međuodjelnih natjecanja u futsalu.
Ta natjecanja čine: Sveučilišna Malonogometna Liga, Sveučilišni Malonogometni Kup, Sveučilišni Malonogometni Superkup.

Email: smnl.unizd@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/smnlzd

Fb: https://www.facebook.com/smnlzd/?locale=hr_HR

USP Kasper

Udruga studenata psihologije Kasper je udruga koja okuplja studente psihologije sa Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru. Aktivni smo još od 1999., a tijekom ovih godina dali smo svoj doprinos u mnogobrojnim događanjima i projektima, a poneke i sami organizirali. Tako se ponosimo svojim Danima seksualnosti, Psihovalentinovom, Student-mentor programom, Pripremama za državnu maturu iz psihologije, Kavom sa psihologom, Programom očuvanja mentalnog zdravlja djece i mladih te raznim drugim volonterskim i humanitarnim akcijama. 

Kontakt: usp.kasper@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/kasperthefriendlypsycho/

Instagram: https://www.instagram.com/usp.kasper/

 

ISHA Zadar

ISHA(International Students of History Association) Zadar – udruga je studenata povijesti na Sveučilištu u Zadru koja djeluje od 2011. (prethodno je bio Klub studenata povijesti od 2006.) Udruga svake godine održava Dane povijesti, seminarski skup u trajanju od 3-4 dana koji okuplja međunarodne studente povijesti i srodnih disciplina te je ujedno i najveći projekt ISHA-e. U sklopu udruge izdaje se i časopis studenata povijesti „Rostra“ koji također izlazi svake godine. Uz dva glavna projekta, njeni članovi su angažirani u organiziranje i provođenje programa edukativnog sadržaja kroz osmišljavanje i izvođenje tematskih radionica, predavanja i tribina.

Email: isha.zadar@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/isha.zadar1/
Instagram: https://instagram.com/ishazadar

EGEA Zadar

European Geography Association za studente i mlade geografe okuplja studente i entuzijaste geografije u druženjima, putovanjima i različitim aktivnostima zabavno-edukacijskog karaktera.

Članovi udruge imaju priliku putovati i posjetiti svoje kolege u drugim podružnicama EGEA-e Europe. Tijekom godine, članovi udruge mogu sudjelovati na pet kongresa te se tako profesionalno usavršiti i proširiti svoja znanja. Cilj udruge je promicanje i promocija geografije među studentima, ali i širom populacijom kako bi istražili široki skup mogućnosti koje geografija pruža. Tradicionalno, tijekom ljetnog semestra, članovi udruge organiziraju Dane geografije, znanstveno-popularni skup s profesorima, predavačima, putopiscima i stručnjacima raznih disciplina.

Kontakt: zadar@egea.eu

Instagram: https://www.instagram.com/egea_zadar/