Akcija “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”

Akcija “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”

Početkom rujna, jedna od aktivnih studentica i volonterki Sveučilišta u Zadru (Barbara Čirjak) započela je inicijativu s ciljem pridruživanja svih studentica i studenata Sveučilišta u Zadru, ali i svih građanki i građana Zadra, akciji “Plastičnim čepovima do skupih lijekova” koju je organizirala Udruga oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL).
Cilj akcije je prikupljanje i slanje plastičnih čepova od PET i tetrapak ambalaže u Udrugu, koja će u zamjenu za njih dobiti novac za kupnju skupih lijekova, koji nisu na listi HZZO-a, a potrebni su toj skupini oboljelih.
Svi koji žele sudjelovati u inicijativi mogu donijeti čepove u prostorije Studentskog kluba “Božo Lerotić” i ubaciti ih u kutiju namijenjenu akciji.
Kutija će se u prostorijama Kluba nalaziti do 29. rujna 2015. godina kada će sve prikupljeno biti poslano na adresu Udruge oboljelih od leukemije i limfoma.

Molim sve da se pridruže ovoj inicijativi te na taj način podrže ovu hvalevrijednu akciju kojom se brinemo za okoliš i pomažemo drugima!

1

plakat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)